Werkwijze

Ieder project is uniek en vraagt om een aanpak die past bij de vraag, de context, de spelers en de omgeving. Het is onze uitdaging om juist díe aanpak te vinden die past. Maar al is de aanpak afhankelijk van de klus, er is een aantal zaken heel kenmerkend voor hoe wij bij Hutspot werken. Op deze pagina lees je hoe wij elk project brengen van visie tot resultaat.

bekijk onze werkwijze

Beginnen met een stip op de horizon

Samen zetten we de stip op de horizon neer. Zo kunnen we met een helder doel voor ogen te werk gaan. We verliezen het doel gedurende de opdracht niet uit het oog en sturen bij waar nodig.

Brengen een hutspot aan expertise mee

Per opdracht kijken we aan welke expertise er behoefte is en krijg je de juiste mensen, passend bij de vraag. Hutspotters én mensen waarmee we graag samenwerken.

Maken een scherpe analyse en bemoeien ons met de inhoud

Wij staan graag samen met onze klant met “de voeten in de modder”. We schuwen niet om mee te denken over de inhoudelijke uitdagingen die je tegenkomt.

Bedenken de vorm met de meeste impact per doelgroep

In elk project hebben we met verschillende doelgroepen te maken. Om het doel te bereiken, spreken we mensen op een passende manier aan om ze te informeren of in beweging te brengen.

Schrijven geen rapport voor in een bureaula

Een rapport is nooit een doel op zich. Wij helpen jou met het neerzetten van een verhaal dat gedragen en gedeeld wordt. We gebruiken daarbij de kracht van beelden. Dan is de impact het grootst. Dat doen wij samen met diverse creatieve partners.

Gaan pas weg als het resultaat bereikt is

We voeren uit wat we samen bedacht hebben. En als de stip op de horizon werkelijkheid is geworden en jij weer verder kan, dan zijn wij tevreden!

Met ons samenwerken?

Neem dan contact met ons op of kom eens langs

Je vindt ons hier

Coolsingel 104

3011 AG Rotterdam

Route beschrijving
Bel of mail ons
Lucienne Post 06-82343550
  • Lucienne Post 06-82343550
  • Eline de Haan 06-11355877
  • Tom Olsthoorn 06-20491381
  • Willem-Jan Swiebel 0638307081
  • Eric Jongepier 06-53375537
hallo@hutspot.nl