Vorige case

Volgende case

Albeda kiest Hutspot als partner voor DataWijs programma

Albeda is ervan overtuigd dat ze door datagedreven (of data-ondersteund) te gaan werken betere ondersteuning kunnen geven aan studenten en docenten en daarmee hun prestaties kunnen verbeteren. Daarnaast wil Albeda dat datagedreven werken in de besturing van de organisatie op alle niveaus gaat helpen bij het nemen van beslissingen en bij het nog beter maken van de kwaliteit van het onderwijs en de aansluiting daarvan met de maatschappij.

Programma DataWijs

Om deze ambitieuze doelen te realiseren heeft Albeda, na rijp beraad, Hutspot geselecteerd als ervaren en deskundige partner voor de opzet en uitvoering van het DataWijs programma. In het DataWijs programma gaan Albeda en Hutspot samen aan de slag met de veranderopgave die voor ligt om de organisatie mee te krijgen in een datagedreven manier van werken. Met daarin aandacht voor de opgaven op het gebied van Mens, Organisatie en Techniek.

Visie, strategie, roadmap

Komende tijd gaan Tom en Willem-Jan samen met een brede vertegenwoordiging uit de organisatie aan de slag om te komen tot een gedegen visie, het bepalen van de strategie en het maken van een plan voor de verdere implementatie van datagedreven werken binnen Albeda. Een belangrijke component daarbij, die zowel in de strategie als het plan aandacht gaat krijgen, is de directe bijdrage die geleverd kan worden aan de strategische thema’s:

  • Slimmer Werken (efficiënter kunnen werken, meer werkplezier, minder werkdrukbeleving) en
  • Studiesucces & Onderwijsinnovatie (onderwijs op maat, persoonlijke begeleiding, uitvalpreventie).

Ook DataWijs worden?

Wil je meer weten over onze visie op en de mens en resultaatgerichte aanpak voor datagedreven/ -ondersteund werken in het (mbo)onderwijs. En wat wij kunnen betekenen voor jouw school. Neem dan contact op voor een kop koffie.

Met ons samenwerken?

Neem dan contact met ons op of kom eens langs

Je vindt ons hier

Coolsingel 104

3011 AG Rotterdam

Route beschrijving
Bel of mail ons
Lucienne Post 06-82343550
  • Lucienne Post 06-82343550
  • Eline de Haan 06-11355877
  • Tom Olsthoorn 06-20491381
  • Willem-Jan Swiebel 0638307081
  • Eric Jongepier 06-53375537
hallo@hutspot.nl